Vállalkozásunkat 2000-ben indítottam, kezdetben egyéni vállalkozóként. A fő profil már akkor is a magas élőmunka-igényű alkatrész összeszerelés volt a finomelektronika finomfémipar, és a finommechanika területén.

2002-ben ezt az arculatot megőrizve egy magasabb szintű szervezeti formát létrehozva megalakítottuk a Felkor 2000 Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t. A Kft családi tulajdonban van, így a stratégiai tervezést és az operatív vezetést is egy helyről rugalmasan kezelhetjük.

Referenciánk a térségünkben gyáregységgel rendelkező GE Hungary Rt.-vel öt éve fejlődőképes és töretlen jó kapcsolat, amely megalapozta, hogy 2005-re egyéb üzleti lehetőségekkel tegyem színesebbé tevékenységemet.

Gyártókapacitásunkat speciális munkaerő-gazdálkodásunkkal a vevői igényekhez igazodva rugalmasan tudjuk változtatni. Cégünknél 2005-ben megkezdtük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer kidolgozását.

Remélem, hogy pontos, megbízható munkánkkal nem csak maximális vevői elégedettséget vívunk ki, hanem hozzájárulunk a régió gazdasági fellendüléséhez is.


Eke István
ügyvezető

Kezdőlap

Termékeink

Képek az üzemről Széchenyi 2020 Pályázat